dimarts, 24 de setembre de 2013

Mostra de Fotofilosofia 2013


Per tal de celebrar la Jornada Mundial de la Filosofia de 2013 (UNESCO, novembre) es convoca la Mostra de fotofilosofia 2013. Volem enriquir el pensament filosòfic a secundària tot aprofitant la creativitat de l’alumnat i cercant noves formes de col·laboració entre els departaments de Filosofia dels instituts. L’objectiu de la Mostra és aplegar “espurnes de pensament” fetes per alumnes de secundària expressades en una fotografia digital acompanyada d’un títol en forma de pregunta vinculada a la filosofia.
BASES
1. El termini d’aquesta convocatòria és del 12 de setembre al 28 d'octubre de 2013.

2. Es participa a través d'aquest blog (filoinstitutsentmenat.blogspot.com.es). Per penjar les fotos i el textos que l'acompanyen cal que ens les envies al correu que hi ha al marge dret, juntament amb la resta d'informacions que especifiquem tot seguit.

   1. Un títol o encapçalament filosòfic, en forma de pregunta. Ha d'anar a l'assumpte del correu.
   2. La foto triada en mida gran i format JPEG. Ha d'anar com arxiu adjunt.
   3. La indicació de la seva autoria i la data: "Feta per ... (nom, classe, mes, any)". Ha d'anar en el text del correu.
Si s'envia des de un mòbil cal esborrar tota la propaganda que conté el cos del text (“Enviat des del meu smart” ...).

3. Els posts han de ser originals. Cal que cada participant disposi del dret d’ús de la fotografia (de preferència n’ha de ser l’autor, o disposar del permís explícit de la persona autora). El format de les fotografies ha de ser JPEG. Les fotofilosofies podran ser publicades en altres llocs. Es sotmeten a llicència Creative Commons de reconeixement, ús no comercial i sense modificació.

4. Cada centre seleccionarà un 10% de les millors fotofilosofies i les enviarà per presentar-les a l’acte públic de tots els centres participants, que es farà el dia 20 de novembre de 2013 a les 17 hores a l’Aula Magna de la Facultat de Filosofia de la UB, on assistiran els autors o autores i en rebran el reconeixement. Alguns criteris de valoració: pregunta punyent, valor artístic de la fotografia, potencia de la interrelació.

Ànims i molta sort a tots!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada